SATAKE stekepanne i støpejern, 22 cm

Artikkelnr: C58533
688 kr
 
Legg i handlekurven
Leveringstid:  6-10 arbeidsdager

  • Qliro Checkout
  • Rask levering - leveringstid er vist i kassen
  • Returret - 100 dagers åpent kjøp
Information

Stekepannen er matt emaljert, noe som garanterer et perfekt stekeresultat og gjør pannen enkel å bruke, nesten rustfri og lett å rengjøre. Pannen er motstandsdyktig mot rengjøringsmidler. Fungerer på alle ovner og tåler høye temperaturer. SATAKE En stekepanne i støpejern holder hele livet hvis du tar godt vare på den.

Kjennetegn ved pannen

  • 4 mm støpejern
  • Matt emaljert
  • Håndtak i rustfritt stål
  • Ergonomisk håndtak for et godt grep
  • Et ekstra håndtak gjør håndteringen enklere
  • Ruster ikke like lett som andre støpejernspanner
  • Tåler oppvaskmaskin
  • Tåler ikke mikrobølgeovn
  • Dimensjoner: Ø 22 cm
  • Vekt: 1,54 kg

Pleie- og bruksanvisning

  • Før første gangs bruk må pannen vaskes grundig og tørkes. Smør pannen med matolje. Unngå å varme opp pannen når den er tom.
  • Bruk helst stekeredskaper av tre. En stekespade eller stekepanne av metall kan brukes med forsiktighet, men prøv å unngå stekeredskaper av metall når du nettopp har smurt pannen. Ikke oppbevar mat i en støpejernspanne. Både stekepannen og maten tar skade av det
  • Ikke rengjør pannen før den er avkjølt. Stekepannen kan rengjøres med bare varmt vann, men den kan også vaskes med en oppvaskbørste og litt oppvaskmiddel. Hvis du har brukt nok stekefett, bør varmt vann og en oppvaskbørste være nok til rengjøringen.
  • Hvis matrester sitter godt fast i pannen, drysser du salt og rapsolje på pannen, skyller og børster den ren. Hvis det fortsatt er rester på overflaten, kan du helle noen spiseskjeer rapsolje og en klype grovsalt i stekepannen og gni med kjøkkenpapir til smusset løsner. Unngå å legge stekepanner av støpejern i bløt.
  • Tørk grundig med en klut eller papir umiddelbart etter rengjøring. Riper og misfarging vil ikke påvirke stekepannens funksjon.
  • Stekepannen må være helt tørr før du setter den i skapet. Hvis du stabler flere stekepanner, bør du legge et stykke kjøkkenpapir mellom dem. Dette holder fuktigheten borte og beskytter stekeflaten.
  • Hvis pannen likevel skulle ruste i fremtiden, gjentar du den første vasken og deretter smøringen, så blir pannen som ny igjen.
Denne teksten er automatisk oversatt, og det kan forekomme feil.
7340039201522EAN:
  • Spesifikasjoner
  • : 22
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på