De Buyer Mineral B Element wokpanne, karbonstål, 40 cm

Artikkelnr: C54533
975 kr / 879 kr
Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag: 977 kr
 
Legg i handlekurven
Leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Kampanje

Kampanje:

  • Qliro Checkout
  • Rask levering - leveringstid er vist i kassen
  • Returret - 100 dagers åpent kjøp
Information

Profesjonell kokkepanne med utmerkede stekeegenskaper og nesten evig bruk! En karbonstålpanne er et godt alternativ til teflonpanner og krever lite stell, akkurat som støpejernspanner. I en godt vedlikeholdt karbonstålpanne dannes det en naturlig non-stick-overflate av fett og karbon, noe som reduserer behovet for vedlikehold og øker motstanden mot fastbrenthet. En godt brukt karbonstålpanne har til og med egenskapene til en støpejernspanne og non-stick-egenskapene til en teflonpanne! I tillegg kan du bruke metallredskaper sammen med pannen uten bekymringer.

De Buyer I Mineral B-serien har pannen et helt naturlig og kjemikaliefritt økologisk bivoks-belegg. Belegget beskytter pannen mot rust og gjør den enklere å bruke. Det danner den første stekeoverflaten for karbonstål og forbedrer samtidig pannens non-stick-egenskaper. Vask pannen med varmt vann for å fjerne et eventuelt lag med bivoks før første gangs bruk - det meste av bivoksen vil bli fjernet fra overflaten. Den lille mengden voks som eventuelt blir igjen, forstyrrer ikke, men hjelper til og med til med bruken av pannen. Hvis du ønsker det, kan du også "fettbrenne" pannen.

Karbonstål er ikke like porøst som støpejern som materiale, så du kan trygt tilberede alle typer mat i det. Vær forsiktig med proteinrik mat, som egg eller hvit fisk, og senk temperaturen skikkelig. Ikke prøv å holde karbonstålet blankt som rustfritt stål, da det endrer farge ved bruk. Innsiden av pannen blir mørkere, og når innsiden er helt svart, er den naturlige non-stick-overflaten på sitt beste.

Karbonstålpannen bør ikke vaskes i oppvaskmaskin, vanligvis er det tilstrekkelig å skylle den for hånd med varmt vann. Du kan heller ikke oppbevare mat i karbonstålpannen eller la den ligge i bløt i vasken på grunn av faren for rust. Hvis pannen får overflaterust, kan du enkelt fjerne den med en grov svamp eller stålull. Etter bruk, vasking og tørking bør du også smøre pannen med en dråpe rapsolje for å forhindre overflaterust under oppbevaring.

Passer til alle varmekilder og komfyrer, inkludert induksjonstopper. Stekepannen kan også brukes i stekeovn (maks. 200 °C i 10 min). Bunnen av pannen er ikke avrundet, men rett.

  • Ytre diameter på toppen: 40 cm
  • Diameter i bunnen: 12 cm
  • Høyde på toppen: 11,5 cm
  • Tykkelse: 2 mm

Den pressede rammen på karbonstålpannen kan noen ganger vri seg litt. For å unngå dette bør du unngå å sette den varme pannen i kaldt vann. Hvis du bruker pannen med den høyeste varmen på koketoppen, kan det også føre til vridning. Hvis det oppstår skjevheter, kan du varme opp pannen litt og plassere den opp ned på et stabilt underlag, og deretter banke med en hammer i midten av bunnen av pannen.

Denne teksten er automatisk oversatt, og det kan forekomme feil.
3011245618407EAN:
  • Spesifikasjoner
  • : 40
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på