De japanske knivene i Yaxell Ketu-serien er laget etter den tradisjonelle lagdelingsmetoden. trelagskniven har et lag av molybden-vanadiumstål smidd på begge sider av SG2-stålkjernen med en elegant dekorativ dekorasjon. Bladene er av en av de fineste stålkvalitetene, og metallets hardhet ligger på svimlende C63 på Rockwell-skalaen.
- Kjøkkenkniv av nakiri-typen med 16,5 cm langt blad
- I Asia er nakiri kjent som en grønnsakskniv
- Et avrundet håndtak i frossent tre som ligger godt i hånden
- 3 lag med smidd treverk
- Hardhet 63 HRC
- Slipevinkel på 10°
- Pakket i en stilig gaveeske
- Hardhet 63 HRC
- 3 lag med smiing
- Meget behagelig grep på håndtaket
- Pakket i en stilig gaveeske
- Vaskes for hånd
Denne teksten er automatisk oversatt, og det kan forekomme feil.
4984909349445EAN: