SATAKE Himalayasaltstein og fat, 30 x 20 cm

Artikkelnr: C58508
640 kr
 
Legg i handlekurven
Leveringstid:  6-10 arbeidsdager

  • Qliro Checkout
  • Rask levering - leveringstid er vist i kassen
  • Returret - 100 dagers åpent kjøp
Information

Matlaging med saltstein Oppvarmet saltstein kan brukes ved spisebordet til å tilberede små biter av fisk eller kjøtt. Kylling anbefales ikke! Til større biter kan steinsalt brukes direkte i eller oppå varmekilden. Saltsteinen kan varmes opp på ulike måter - hold temperaturen i ca. 20 minutter.

  • Kull-/gassgrill
    Start oppvarmingen av saltsteinen på lav temperatur. Etter 30 minutter kan varmen økes, og etter ca. 45 minutter er steinen klar til bruk.
  • Ovn
    Saltsteinen kan også brukes i stekeovnen, men den må ikke forvarmes, da det er fare for at saltsteinen sprekker. Øk varmen til 60 °C og øk deretter temperaturen hvert 20. minutt i 1 time. Maksimal temperatur: 220 °C.
  • Komfyr
    Kan brukes på gamle komfyrer og også på induksjonskomfyrer, hvis det finnes en såkalt induksjonsplate.

Nedkjølt saltstein Sett saltsteinen i fryseren, og etter ca. 30 minutter er den klar til servering av f.eks. carpaccio, sushi eller sashimi. Kalde desserter egner seg også godt å servere på toppen av en nedkjølt saltstein.

Behandling Når steinsaltet er avkjølt, må det skylles og tørkes grundig. På grunn av saltets antibakterielle egenskaper er det ikke nødvendig med rengjøringsmiddel. Rengjør saltsteinen med en fuktig klut eller eventuelt en svamp. For mye vann fører til at steinen får sprekker, og den bør derfor aldri vaskes i oppvaskmaskinen. La steinsaltet tørke grundig før neste gangs bruk (ca. 24 timer). Til info: Salt smelter ved 800 °C.

Tips - Lag din egen brune saus! Press laksefileten, krydret med sukker og dill, mellom to saltsteiner, pakk den inn i papir og sett den i kjøleskapet i 1-3 dager.
- Stek egg og bacon ved bordet!
- Glem ikke steinsaltet når du presenterer deilige desserter! Bavarois, iskrem og sorbet får nytt liv med et lett hint av salt. Gjestene dine vil elske det!

Kjennetegn

  • Materiale: Himalayasalt
  • 100 % naturlig krystallsalt uten tilsetningsstoffer
  • Maksimal temperatur: 220 °C
  • Dimensjoner på steinen: 30x20x3 cm
  • Dimensjoner på fatet: 39x20x3 cm

Himalayasalt er et 100 % naturlig salt som inneholder totalt ca. 90 % av ulike stoffer som kroppen vår trenger, og har et naturlig lavt jodinnhold, 84 ulike mineraler og grunnstoffer. Saltet ble utsatt for ekstremt trykk under dannelsen av fjellkjeden Himalaya. Dette resulterte i en fullstendig krystallinsk struktur. Himalayasalt er i utgangspunktet en type havsalt som aldri har vært forurenset og som ikke har blitt behandlet for å fjerne de livsnødvendige bestanddelene.

Denne teksten er automatisk oversatt, og det kan forekomme feil.
8966000029705EAN:
  • Spesifikasjoner
  • : 30
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på