Elsker du sprø pizza og perfekt bakt brød? Da er dette Hybrid Baking Steel perfekt for deg. Det vil ta hjemmebakingen din til neste nivå! Designet for både ovn og grill, slik at du kan nyte profesjonelle resultater hjemme.
Hvorfor hybrid bakestål? Mitt bakestål er laget av 3-lags stål, noe som bidrar til at stålet varmes opp raskere enn tradisjonelt bakestål. I tillegg er stålet belagt med mitt keramiske hybridbelegg som gjør det lettere for maten å løsne fra overflaten, og det er enkelt å rengjøre.
Mål 35x40 cm. Tykkelse 0,4 mm.
Multifunksjonell design: Egnet for stekeovn og grill, slik at du kan tilberede alt fra perfekte pizzaer til ypperlig brød eller annen mat.
Optimal varmefordeling: Laget av 3 lag med stål av høy kvalitet, noe som sikrer jevn varmefordeling slik at maten får den perfekte sprøheten og skorpen hver gang.
Hybridbelegg: Lett å rengjøre: Bli kvitt bryet med klissete overflater - bakestålet er enkelt å rengjøre og vedlikeholde.
Oversatt med DeepL.com (gratisversjon)