Damaskus kokkekniv - Når bare det beste er godt nok, trenger man en damaskuskniv. Min Damaskus kokkekniv er laget av 67 lag Damaskus-stål og en kjerne av VG-10-stål, noe som gir ultimat skarphet og holdbarhet.
Kniven består av et 20 cm langt blad som er smidd med en kjerne av hardt VG-10-stål. Deretter er 66 lag med stål lagt på toppen, noe som gir det karakteristiske og vakre designet ???? Knivens håndtak er laget av wengetre, noe som gir en komplett og stilig kniv av høyeste kvalitet.
Knivblad: 20 cm
Produsert i 67 lag damaskusstål med en kjerne av VG-10-stål
Ergonomisk håndtak i wenge-tre
Perfekt til alle oppgaver på kjøkkenet
Kniv av høyeste kvalitet
Utviklet i samarbeid med Casper Sobczyk
Ta vare på denne kniven, og du vil ha en partner på kjøkkenet for resten av livet!
Merk: Kniven tåler oppvaskmaskin, men det anbefales at du vasker den for hånd, da oppvaskmaskinen sliter mye på knivens skarphet.
Om Casper Sobczyk
Jeg er kokk, inspirator og mannen bak den virale sensasjonen Smørbøffen med over 150 millioner visninger. Kjent fra Go' Morgen Danmark og som eier av restauranten Capa på Scandic Palace Hotel i København