Maskinen har to driftsmoduser for tørr og fuktig mat, og tilbyr til og med en avansert Pulse Vacuum-funksjon for vakuumpakking av trykkfølsomme og skjøre matvarer. Denne funksjonen gir full manuell kontroll over vakuumprosessen og sikrer at maten ikke utsettes for for høyt trykk.
Etter vakuumering forsegler forseglingsfunksjonen umiddelbart. Det er veldig nyttig når du bare vil lage en pose av rullen og derfor trenger å forsegle den ene enden av posen. Når du bruker automatisk vakuum- og forseglingsmodus, kan forseglingsfunksjonen også brukes til å stoppe vakuumprosessen umiddelbart og starte forseglingen.
Bruk ruller og poser med en bredde på opptil 30 cm til å vakuumpakke mat eller vakuumpakke mat som er lagret i lukkede vakuumbeholdere ved hjelp av sugeslangen som maskinen er utstyrt med.
Den hygieniske designen gjenspeiles i det fingeravtrykkssikre lokket i rustfritt stål av høy kvalitet og et kontrollpanel som kan rengjøres fra maten, og som forblir lett og hygienisk på samme tid. Et integrert dryppbrett samler pålitelig opp fuktighet som frigjøres fra fuktig mat under prosessen. Dryppbrettet kan tas ut for enkel rengjøring.
Solis Du kan ikke bare konservere mat med Vac Premium. De vakuumforseglede posene er også perfekte for sous-vide-tilberedning. Ta matlagingsferdighetene dine til neste nivå og utforsk de mange mulighetene!
Spesifikasjoner:
- Merke Solis
- Farge Grå, sølv
- Produktmål 14,5 x 37 x 7 cm; 2,41 kg
- Effekt/watt 110 watt
- Spenning 220 V
- Materiale Rustfritt stål
- Artikkelvekt 2,41 kg
Denne teksten er automatisk oversatt, og det kan forekomme feil.
7611210922216EAN: