CR 4470 vakuumpakker gjør det mulig å hermetisk forsegle produktene dine, noe som er spesielt nyttig ved oppbevaring av matvarer. Hermetisk forseglede produkter beskyttes mot å miste smak og aroma og holder seg ferske mye lenger (opptil 5 ganger lenger sammenlignet med produkter som oppbevares på tradisjonelt vis). Takket være den kompakte størrelsen er pakkeren et ideelt valg for husholdninger. Vakuumeffekten er 12 liter per minutt. Maksimal bredde på vakuumposen er 30 cm, men vi anbefaler at du ikke bruker poser som er større enn 28 cm.
Rene og sunne produkter
Hermetisk innpakket mat er beskyttet mot støvpartikler og mikroorganismer som flyr rundt i luften - inkludert bakterier og muggsporer. Dette er spesielt viktig for produkter som raskt kan harskne eller bli bedervet.
Produkter som kan vakuumpakkes:
- kjøtt og pølser
- fisk
- grønnsaker og frukt
- ost
- mat som skal fryses ned
- ferdige produkter og retter tilberedt for senere bruk
- og andre produkter, ikke bare mat
Ferskhet og smak varer lenger
Oppbevaring av mat i hermetiske poser gjør det mulig å forlenge ferskheten i minst noen dager for produkter som oppbevares i kjøleskapet, og til og med noen måneder for frosne matvarer. Dessuten beholder maten næringsverdiene og vitaminene sine (oksidasjonsprosessen går mye saktere), i tillegg til smak og lukt.
Sous vide-tilberedning
Med vakuumpakkeren CR 4470 kan du enkelt tilberede sous vide-måltider og nyte smaken og næringsverdiene. Sous vide er varmebehandling av vakuumpakkede produkter. Den største fordelen er at flere vitaminer og mikroelementer bevares takket være at det brukes lavere temperaturer enn ved baking og steking, og næringsstoffene løses ikke opp i vann og fordamper ikke som ved koking.