Et svært anvendelig og eksklusivt knivsett med tre kniver, japansk kokkekniv, kokkekniv og en urtekniv. Knivene har meget god skarphet og egner seg selvsagt utmerket til grønnsaker, kjøtt, fisk med mer.
Størrelse: (blad) japansk kokkekniv 18 cm, kokkekniv 20 cm, urtekniv 9 cm. Slitesterkt materiale med både god ytelse og vakker estetikk. Knivene gir deg et perfekt resultat og er et must for den profesjonelle hjemmekokken!
Tips: Gjør tomattesten
Den såkalte "tomattesten" går ut på at du holder kniven du vil teste, mellom tommel- og pekefinger og drar den over tomatskallet uten å legge vekt på noe (bortsett fra selve kniven). Ideelt sett skal kniven også kunne skjære et lite stykke inn i tomaten. Hvis den ikke klarer dette, er det på tide å slipe den eller kjøpe en ny kniv! Husk at det faktisk er tryggere å bruke en sylskarp kniv enn omvendt, da det reduserer risikoen for å skli og skjære seg.
Orrefors Jernverk kokkekniv - en kniv av høy kvalitet
Du er sikkert vant til å forvente kvalitet når du kjøper produkter fra Orrefors. Det gjelder selvfølgelig også i dette tilfellet! Både den japanske kokkekniven og den såkalte "vanlige" kokkekniven er kjøkkenkniver av meget god kvalitet!
- Santoku 18 cm (blad)
- Kokkekniv 20 cm (blad)
- Skaleringskniv 9 cm (blad)
- Stål S/S 420J2
Vedlikehold:
Unngå å sette knivene i oppvaskmaskinen, da dette kan skade eggen og gjøre knivene sløve. Slip knivene med et slipestål eller en knivsliper hvis det er nødvendig!