KAI De enkle linjene i Wasabi Black-knivene gir en komfortabel og presis knivopplevelse i japansk stil. 6710P er en kompakt og hendig kniv til for eksempel å hakke grønnsaker med.
Wasabi Black-knivene gir kjøkkenet ditt en ufølsom hardhetsgrad på 58±1 HRC, med en smal japansk slipevinkel. Alle Wasabi Black-knivhåndtakene er laget av bambuspulver og polypropylen, noe som gjør dem sømløse og svært hygieniske.
Funksjoner:
- D-formet håndtak designet for høyrehendte
- Håndtaket er laget av bambuspulver og polypropylen, sømløs konstruksjon, utmerket grep og fuktbestandighet
- Håndtakets lengde: 12,6 cm
- Bladets lengde: 10 cm
- Bladkonstruksjon: polert rustfritt stål
- Bladets hardhet: 58±1 HRC
- Slipevinkel: 10-15° - betydelig skarpere enn europeiske kniver
Japanske kjøkkenkniver er av svært hardt og tynt metall. Derfor må de ikke hamres eller vris inn i harde materialer, som frossent eller beinet kjøtt, kokos, hermetikklokk etc. Det er en reell risiko for at biter løsner fra stålet. Kjøkkenkniver av høy kvalitet bør heller aldri vaskes i oppvaskmaskin, helst umiddelbart etter bruk med en rask vask og tørking med vann. Alle løsninger der knivbladene ikke er i kontakt med andre metallgjenstander, er egnet for oppbevaring.