Innovativt bakepapir i ark med sklisikker overflate
Ta ut et ark, dekk til stekeovnsbrettet og sett i gang med bakingen: Vårt nye bakepapir i ark med sklisikker overflate gjør bakingen enda enklere. Papiret glir ikke rundt, og hjørnene krøller seg ikke. Baking har aldri vært så enkelt! Takket være den velprøvde non-stick-overflaten er det ingenting som fester seg, og etter bakingen glir bakverkene lett av bakepapiret.
En sann helt når du baker!
Bakepapirarkene er skåret til i en størrelse som passer til de fleste ovnsbrett. Toppitsfordelen med ferdig tilskjærte bakepapirark er at du slipper å skjære papiret av rullen selv - et skritt mindre mellom deg og din hjemmebakte favorittkake.
ToppitsFordeler med ® bakepapir i ark
Ny innovativ, sklisikker bakside
Ingen fettflekker
Ingenting fester seg, takket være den nonstick-belagte overflaten
Individuelt oppskårne ark
Ovnen holder seg ren
Ubleket og komposterbart bakepapir fra bærekraftig skogbruk
Biologisk nedbrytbart
ToppitsTips for bruk av ® bakepapir i ark
Bekled bakeformene med bakepapir
Hvis du vil unngå overflødig fett, er det et enkelt triks å fôre bakeformene med bakepapir. Med vårt lille tips kan du legge papiret i formen uten å rynke det - noe som ofte skaper stygge linjer på kantene av kaken. ToppitsTa et ® bakepapir og legg det i bunnen av formen. Skjær deretter til arket i samme runde form og størrelse. Med den nye, sklisikre undersiden beveger ikke papiret seg og holder seg godt festet til formen. På denne måten er det enda enklere for deg å få de riktige målene!
Neste trinn er å dekke kantene på formen. Bruk papiret som er til overs, og klipp det i rette strimler. Høyden på stripene skal passe med høyden på bakeformen. Med de separate stripene fra bakepapiret kan du enkelt dekke innsiden av formen.
Bakepapir for sandwichelskere
ToppitsBakepapiret i ark fra ® er også perfekt til å dekke innsiden av brødristerovner. Brett arket og legg sandwichen mellom
de to lagene som dannes. Når du deretter legger sandwichen i brødristeren, dekkes både over- og undersiden av papiret, slik at varmen sprer seg mer skånsomt og sandwichen frigjør mer fett. Resultatet? Jevnt gylne sandwicher med en herlig sprøhet.