Et bærbart vaffeljern på 700 W, utstyrt med termostat. Dette vaffeljernet hjelper deg på kjøkkenet når du skal steke deilige, sprø vafler. Det steker to vafler samtidig, slik at du slipper å vente for lenge på at middagen skal serveres. Når det gjelder vafler, finnes det ikke noe verre enn å vente på at alle rundt middagsbordet skal få sin vaffel? Takket være den doble stekeflaten på dette vaffeljernet tar det minimalt med tid å steke de deilige vaflene. Håndtaket gjør det enkelt å flytte rundt på kjøkkenet, eller å ta med på ferie.
Praktisk plastdeksel og muligheten til å stå oppreist
For å bevare varmen inne i jernet og samtidig øke stekehastigheten, er jernet dekket av et beskyttende plastdeksel. I tillegg til å gjøre vaffelstekingen mer effektiv, beskytter det også brukeren, barn, kjæledyr osv. mot å brenne seg på den varme overflaten. Det er utstyrt med såkalte non-stick-belagte plater som gjør det enkelt å rengjøre, ettersom røren har vanskelig for å feste seg.
Når det gjelder oppbevaring, har dette Camry-vaffeljernet også en praktisk løsning - det kan stilles oppreist! Ledningen vikles ganske enkelt rundt føttene, og så er det bare å sette det der det passer.
Tips - belgiske vafler!
Du har kanskje hørt om eller smakt på de nærmest mytiske belgiske vaflene? Dette er en annerledes (mer luksuriøs?) type vaffel laget i et vaffeljern med samme design som vårt Camry CR 3019-vaffeljern kan lage. Høres det interessant ut? Så les videre!
I motsetning til de klassiske svenske vaflene har belgiske vafler større former og mer plass mellom rutene. Mange synes dette er en god og interessant forandring. Det gir også mulighet til å fylle rutene med masse valgfritt tilbehør - softis, syltetøy, sjokolade, melis og fløte er noen klassikere.
Bortsett fra formen, er det noen forskjell på hvordan man lager belgiske vafler?
Det går selvfølgelig fint å bruke den klassiske svenske røren i dette jernet, men hvis du skal lage "ekte" belgiske vafler, bør røren faktisk være annerledes også! I motsetning til den svenske vaffelen er denne laget med en røre som er syrnet som en søt bolledeig, noe som gjør at de blir veldig kompakte og tunge når de stekes. Litt som en søt bolle. En belgisk vaffel lages med: mel, gjær, vann, smør, salt, (perlesukker/sukkerkrystaller) og pisket eggehvite.
Vi anbefaler på det sterkeste å prøve å lage belgiske vafler hjemme! De er perfekte til hverdags eller som en luksuriøs dessert til en fin middag.
Kjennetegn
- Hvitt keramisk belegg
- Effekt 700 W
- Non-stick-belagte plater for enkel rengjøring
- Termostatkontroll