Princess Sous Vide Stick IPX7 PRO 1200W

Artikkelnr: 38-74331
1057 kr
 
Legg i handlekurven
Leveringstid:  3-7 arbeidsdager

  • Qliro Checkout
  • Rask levering - leveringstid er vist i kassen
  • Returret - 100 dagers åpent kjøp
Information

Princess Profesjonell Sous Vide gjør det enkelt å få perfekte resultater fra matlagingen hjemme.
For å bruke Sous Vide er det bare å feste den til en gryte, legge maten i en vakuumpakket pose og deretter stille inn tid og temperatur.

Deilig og mør mat!
Princess Denne profesjonelle Sous Vide fra hjelper deg med å få den perfekte temperaturen når du lager mat. Vakuumpakk kjøtt, kylling, fisk eller hva du måtte ønske, legg dem i perfekt temperert vann og la sous vide-apparatet gjøre jobben.

Bli en mesterkokk på kjøkkenet og overrask vennene dine med en ekte gourmetmiddag.
Princess Professional sous vide har et håndtak på toppen med en klips for å holde det på plass. Sous vide-sirkulatoren er IPX7-sertifisert, noe som betyr at den er helt vanntett. Basen består av et rustfritt stålhus med en plastbunn som rommer en liten propell som sirkulerer vannet.

Plasser den i et vannfylt kar på ca. fem liter eller mer, og fest klemmen. Sous vide-maskinen må kun brukes med vann. Vannmengden må ligge mellom nivåmarkeringene MAX og MIN på det rustfrie stålhuset. Maten vakuumpakkes og senkes ned i vannet. Tilbered aldri mat som ikke er pakket inn.

Når du setter i støpselet, vil sous vide-maskinens display lyse opp, og du kan deretter klikke på berøringsdisplayet for å angi temperaturinnstillingen og deretter stille inn tilberedningstiden.

Du kan velge temperaturer opp til 95 °C.
Når riktig temperatur er nådd, høres et lydsignal, og timeren begynner å telle ned. Tilberedning med sous vide tar lengre tid, men gir et bedre og jevnere tilberedningsresultat.

Hva er sous vide?
Sous vide uttales [su vid] og kommer fra fransk og betyr "i vakuum". Det innebærer at maten tilberedes i en lufttett plastpose som deretter legges i et vannbad ved en lav, nøye kontrollert temperatur over en lengre periode.

Resultatet er at temperaturen er den samme i hele ingrediensen, noe som betyr at man kan tilberede innsiden ved ønsket temperatur uten å overtilberede utsiden. Dette betyr i sin tur at råvaren beholder næringsstoffer og smak på en overlegen måte. Kjøtt blir mørere og saftigere, og grønnsaker får en mer konsentrert smak.

Sous vide er en tilberedningsteknikk som lenge har vært brukt i storhusholdningsbransjen.
Princess Med Professional sous vide kan du selv utføre denne prosessen hjemme på ditt eget kjøkken. Alt du trenger er en gryte.


Temperaturer:
Entrecote: 54 grader (2 timer, 250 gram/ 2 cm tykk).
Andebryst uten bein: 62 grader (3 timer).
Poteter: 84 grader (stor 2 timer, liten 1 time).
Laks: 48 grader (200-300 gram, 25 min).


Spesifikasjoner:
Effekt: 1200 W.
Universalinnsats som passer til alle gryter og panner opp til 25 liter.
Mål: H 44 x B 8 x D 11 cm.
Vekt: 1,5 kg.
Temperaturområde: 25-95 grader.



Denne teksten er automatisk oversatt, og det kan forekomme feil.
8713016073464EAN:
  • Spesifikasjoner
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på