Med Emerio Sous Vide er det enklere enn noensinne å tilberede kjøtt, fisk eller grønnsaker hjemme med perfekte resultater
Emerios Sous Vide tilbereder med høy nøyaktighet i temperaturen, noe som resulterer i mørt og jevnt tilberedt kjøtt. Samtidig beholdes matens saftighet, smak og farge. Råvarene pakkes i en Emerio vakuumpakker, deretter senkes de vakuumpakkede råvarene ned i det Sous Vide-temperaturkontrollerte vannbadet, og tiden brukes til å tilberede de øvrige ingrediensene til måltidet.
Hvis du ønsker en stekeoverflate, kan du steke eller grille sous vide-kjøttet raskt på svært høy varme før servering. Den innstilte vanntemperaturen nås raskt takket være startvarmeelementet. Råvarer som egner seg svært godt til sous vide er storfekjøtt, fjærkre, svinekjøtt og vilt. Men også grønnsaker som asparges og rotgrønnsaker som poteter er fantastiske, ettersom smaken bevares perfekt.
I den medfølgende bruksanvisningen finner du en rekke anbefalte tilberedningstider og temperaturer.
Information
Denne teksten er automatisk oversatt, og det kan forekomme feil.
7333282003678EAN:
- Spesifikasjoner
-
- Manuals & Datasheets
- Reviews & Questions/Answers