- Sous vide: En sunn metode for langsom tilberedning
- Sous vide-tilberedning er en teknikk som bruker presise temperaturinnstillinger for å garantere et jevnt og perfekt resultat hver gang
- Takket være den langsomme og skånsomme tilberedningen bevares næringsverdiene i kjøtt, grønnsaker og fisk i retten
- Den perfekte, opprinnelige smaken av de utvalgte ingrediensene forblir i maten, ikke i vannet
- Tilberedning uten tilsetning av fett
- Kan brukes i gryter og andre varmebestandige beholdere med en minimumshøyde på 15 cm
- Temperaturområde: 20-95 grader Celsius
- Nøyaktighet +/- 0,1 °C
- Tidsinnstilling fra 1 minutt til 99 timer og 59 minutter
- Temperatur i °C og °F
- IPX7 vanntett design med automatisk sikkerhetsavstengning
- Avtakbart varmehus for enkel rengjøring
- Effekt: 1000 W
- Maksimal beholderkapasitet opp til 20 liter
Denne teksten er automatisk oversatt, og det kan forekomme feil.
5903887804066EAN: