Russell Hobbs Sous Vide Slow Cooker 25630-56

Artikkelnr: 38-90188
1299 kr
 
Legg i handlekurven
Leveringstid:  5-10 arbeidsdager

  • Qliro Checkout
  • Rask levering - leveringstid er vist i kassen
  • Returret - 100 dagers åpent kjøp
Information

Forenkle profesjonell matlaging

Russell Hobbs Med Sous Vide og Slow Cooker i ett, lar vi deg oppleve det beste av matlaging! Nå har du friheten til å lage mat på tre forskjellige måter, alt med ett og samme produkt. Hvorfor ikke unne familie og venner en slow cooker som får frem smakene fra alle ingrediensene og gjør kjøttet mørt og deilig.

Gjør det til en hverdagsfornøyelse ved å tilberede en saftig kylling og oppnå perfekt indre temperatur ved hjelp av presisjonstermometeret, eller bruk sous vide og oppnå riktig indre temperatur på bifffileten eller laksen din.

Russell Hobbs Sous Vide & Slow Cooker hjelper deg med å tilberede maten på riktig måte før du starter tilberedningen, og når du først er i gang, går alt av seg selv, slik at du får tid til andre ting.

3 måter å lage mat på
Sous vide - Nå kan du oppnå den perfekte indre temperaturen på bifffileten, laksen, grønnsakene osv. Alt blir saftigere, og smakene beholdes og forsterkes ved hjelp av sous vide.

Så hvordan fungerer det

1. Sett Sous Vide-stativet i den keramiske beholderen.
2. Tilsett deretter varmt vann og fyll beholderen halvveis.
3. Trykk på Sous Vide og juster til ønsket temperatur.
4. Legg maten i poser med glidelås eller vakuumpakket i vakuumposer.

Det du skal tilberede, må være godt forseglet slik at det ikke kommer vann inn når det legges i vannbadet. Senk det du vil tilberede sakte ned i sous vide-stativet.

5. Sett på lokket og sett inn presisjonstermometeret på det angitte stedet i lokket.
6. Trykk på START for å starte tilberedningen.

Klassisk slow cooker - klar til bruk som en klassisk slow cooker
Vil du lage en ribbe eller 8-timers pulled pork? Bare legg i ingrediensene, still inn ønsket innstilling, og du er umiddelbart klar til å gjøre noe annet - slow cookeren gjør jobben for deg!

Stek - Enten du tilbereder kylling eller biff, sørger presisjonstermometeret for at den tilberedes til perfeksjon og blir saftig og mør
Begynn med å stille inn ønsket varme ved hjelp av instruksjonene i informasjonsheftet. Sett presisjonstermometeret inn i kjøttstykket og søk deretter etter den typen kjøtt du vil tilberede, og det digitale displayet viser kjøttets aktuelle temperatur. Når kjøttet har nådd den forhåndsinnstilte temperaturen, vil Sous Vide Slow Cooker opprettholde denne temperaturen og fortsette tilberedningen på et optimalt nivå mens det digitale displayet viser hvor lenge kjøttet har vært tilberedt.



Funksjoner
- Sous Vide og Slow Cooker i ett
- Integrert håndtak som gir jevn vannkontroll

Denne teksten er automatisk oversatt, og det kan forekomme feil.
5038061101331EAN:
  • Spesifikasjoner
  • Manuals & Datasheets
  • Reviews & Questions/Answers

Andre så også på