GRATIS FRAKT FRA 1000 KR

 
Kasse
Søk produkt
Hem » HJEM, HUS OG HAGE » Vifter og klimaprodukter » Avfuktere og aircondition

Avfuktere og aircondition

Adam – stillegående avfukter med høy kvalitet og Wi-Fi, som kan styres over Goog
eeese
Avfukteren Adam er kjent for å være like støysvak som et kjøleskap. Adam er elegant designet og klarer å holde områder på opptil 100 m2 fri for overflødig fuktighet. Derfor passer den perfekt både i oppholdsrom og i kjellerrom.
3 799kr
Avfukter og luftrenser, med H11 HEPA-filter, klestørkefunksjon og Wi-Fi som kan
eeese
Carl er en 2-i-1-hybrid som kombinerer en effektiv avfukter med luftrensning i HEPA kvalitet. Med Carl kan du bestemme om du vil benytte avfukterfunksjonen for å opprettholde optimal luftfuktighet i boligen din, eller om du kanskje i en periode bare ønsker å benytte luftrenserfunsjonens H11 HEPA-filter til å rense luften for generende partikler. Det sikrer deg det beste inneklimaet året rundt.
4 399kr
Emil – den kompakte og støysvake avfukteren med mange gode egenskaper.
eeese
Når det kommer til støynivået, skiller Emil seg ut. Med et lydnivå på bare 36 dB og stilren design, passer Emil perfekt i mindre stuer, vaskerom, ganger og den oppvarmede kjelleren
2 399kr
Emil – den kompakte, stillegående avfukteren med Wi-Fi som kan styres via Google
eeese
Når det kommer til støynivået, skiller Emil seg ut. Med et lydnivå på bare 36 dB og stilrent design, passer Emil perfekt i mindre oppholdsrom, vaskerom, ganger og oppvarmede kjellere
2 649kr
Mark – den innovative avfukteren som er spesielt egnet for kjølige rom
eeese
Mark er en kompakt og svært stillegående avfukter. Den kan brukes i hele hjemmet og er spesielt egnet for effektiv avfukting ved kjølige temperaturer. Avfukteren kan derfor med fordel brukes, for eksempel i kjelleren, i båten, i garasjen eller i campingvognen. Mens avfuktingseffekten hos tradisjonelle kompressorbaserte avfuktere faller markant ved 15 ºC, så avfukter Mark fremdeles effektivt ved temperaturer helt ned til 0 grader.
2 899kr